Naročite se na e-novičke

DARILO: Pobarvanka z zgodbo ´ZVEZDNA JUHICA´


  Top
  urska_majdic-mnenja_mamic

  ČAROBNOST, TOPLINA IN LIRIČNOST

  “Živimo v hrupnem in nemirnem svetu. Otroci so vsak dan podvrženi prenasičenosti, ki je glavni faktor stresa. Naravni izdelki otroka umirjajo, spodbujajo k ljubezni do narave in navdihujejo. Brezčasni so. Izdelki Nine Roydo so lični in izžarevajo toplino, ob tem pa imajo neko čarobnost, ki jo tako otroci kot odrasli takoj začutimo…”

   

  mag. URŠKA MAJDIČ -UMA
  Glasbenica (www.urskamajdic.si) pevka, tekstopiska, producentka, borka za živali in pravice šibkejših. Bojevnica in obenem nežna dušica, ki nenehno in povsod išče tisto nekaj več v življenju. Zadnje leto je izkusila tudi najlepše poslanstvo – biti mamica sinku.

  NAVDUŠENA SEM NAD ČUDOVITIMI LASTNOSTMI LANU

  “Nad lanom me je navdušila naša babi. V letih, ko je bila še zaposlena, je vodila priljubljeno trgovino v središču Ljubljane in se tako pobliže spoznala z različnimi materiali.
  Za otroka mi je iz lanu sešila nekaj prevlek za vzglavnike, pa tudi nadvse prisrčne dnevne spalne vreče, za takrat, ko sta ju z dedijem čuvala. V njih sta izgledala kot dva mala devžeja! Kar je bilo pa najbolj pomembno, je pa to, da sta pri njima v varstvu vedno dobro spala.
  Meni je naša babi poklonila dve beli laneni rjuhi. Čisto spontano sem nanju pomislila, ko je sin dobil vročino. Vsakič, ko ga je kuhalo, sem ga slekla in zavila v to rjuho. Božala sem ga po hrbtu in bila ob ves čas ob njem. In vročina mu je vsakokrat padla, brez kakršnihkoli zdravil. Ko se je njegova stran rjuhe zelo segrela, sem jo obrnila in ga spet zavila v hladni del. To, in veliko mamine bližine, ga je vedno pozdravilo. Še sedaj skrbno čuvam ti dve rjuhici in še vedno izgledata kot novi, ne glede na to, da sem ju vedno prala na visokih temperaturah.
  Toplo pozdravljam Ninine kreacije za malčke in mamice iz lana, saj verjamem, da njegove čudovite lastnosti predstavljajo odlično osnovo za izdelavo najbolj nežnih in prijaznih izdelkov, narejenih posebej  za naše največje zakladke. Ko jih oblikovalka Nina zašije in poslika, malčkom pričara izdelke, ki so jim lahko v pomoč pri igri, raziskovanju in učenju.”

   

  mag. ANDREJA KOČAR PEČNIK

  Direktorica portala za starše www.ringaraja.net in mamica dveh čudovitih fantkov.

  mamica_deklice_predpasniki

  PUNCE SO JIH V HIPU VZLJUBILE

  “Moj prvi spomini povezani z lanenimi izdelki segajo daleč v otroštvo, ko me je babica na poletnih počitnicah pokrivala s svojimi hladnimi rjuhami. Prijeten občutek tega naravnega materiala me je razveseljeval takrat in ta navdušenost me spremlja še danes. Nekaj, kar ti prinaša prijetne občutke, seveda želiš približati tudi svojim najbližjim… Ninini izdelki iz lanu so tako krasni, da so jih moje punce vzljubile v hipu, brez da bi bilo meni potrebno sploh karkoli dodati. In to pove največ…”

   

  KATRA ŠPACAPAN

  Zavzeta instagramerka (@mondaykatra) in blogerka (@mymondaymorning.net) arhitektka, grafična oblikovalka z občutkom za detajle in mamica treh hčera, starih od enega do treh let.

  NININE IZDELKE UPORABLJAMO Z NAJVEČJIM VESELJEM

  Blagovna znamka NINA ROYDO mi je zelo pri srcu, saj so izdelki, ne samo čudovito unikatno modno delo, temveč so izdelani iz lanu. Lan je namreč na otip izredno prijetna tkanina, je tudi zdravilen in antialergen ter trpežen in odporen na umazanijo. Dobro se pere v vroči vodi, zato je zelo primeren tudi za otroke. Pri nas doma Ninine lanene izdelke uporabljamo z največjim veseljem!”

   
  JASMINA PIRNAR KROPE
  Mamica sina in hčerke, blogerka (www.yaska.si), je umetnica v kuhinji, preizkuševalka najrazličnejših receptov in ljubiteljica družinskega življenja in vsega lepega.
  jesenski_kolac_predpasnik_yaska
  deklica_z_laneno_krona_in_mamica

  HČERKICA SE RADA IGRA PRINCESKE

  “Z Nino se poznava že dolgo in takoj, ko je naznanila, da pripravlja spletno trgovinico z izdelki za otroke, sem vedela, da bo sigurno nekaj posebnega. In res, njeni izdelki so me v hipu prepričali. To pa zato, ker so tako simpatični, unikatni in so izdelani iz malčkom prijaznih materialov. Predvsem pa so praktični. Nisem mogla skriti navdušenja nad previjalno podlogo za dojenčka, v obliki jesenskega lista in seveda, ker sem zagovornica dojenja, velike blazine Zaspana luna, za dojenje in tudi manjše Zaspane lune za malega kobacajčka. Pa tudi vsem prijateljicam sem priporočila njene izdelke, saj so lahko prikupna darilca za praznike ali rojstni dan.
  Moji triletni hčerkici, ki se rada igra princeske, pa je zelo pri srcu, komplet za princeske, v katerem je kronica, čarobna palčka in poslikana skodelica. Ko sem ji prebrala zgodbico Zvezdna juhica, ki jo je napisala Nina, se je s svojo zvezdico Auroro, takoj začela igrati. Seveda me je potem prosila, naj ji preberem še kakšno zgodbico o zvezdicah … P.s.: Huh, Nina, prosim napiši čimprej še kakšno … 🙂

   

  ANA GORIŠEK

  Sočutna varuška otrok (@anagorisek), z izrednim smislom in posluhom za otroke, ki se ravna po principih Montesorri, zagovornica dolgega dojenja, podpornica in svetovalka vsem trpečim in izrabljenim.

  v

  Ustvarjam za male prince in princeske.

  Naročite se na e-novičke


   Obnovi geslo