Naročite se na e-novičke

DARILO: Pobarvanka z zgodbo ´ZVEZDNA JUHICA´


  Top

  POGOJI IN DOLOČILA:

  Svetujemo vam, da si pred nakupovanjem in pred uporabo naše spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene splošne pogoje poslovanja. Z nakupom v spletni trgovini ninaroydo.si se strinjate in ste seznanjeni z našimi pogoji poslovanja. Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

  Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine www.ninaroydo.si, pravice kupcev ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.
  Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa oz. oddaje spletnega naročila. Pridržujemo si pravico do spremembe splošnih pogojev na spletni strani www.ninaroydo.si kadarkoli, brez predhodnega obvestila.

  Pridržujemo si pravico do posodobitve, spremembe ali zamenjave katerega koli dela navedenih pogojev. Odgovornost uporabnika je, da preveri, ali so bili pogoji spremenjeni, saj z nadaljnjo uporabo ali dostopanjem do našega spletnega mesta soglaša s spremembami.

  Prav tako se izrazi “mi”, “nas” in “naši” preko celotnega spletnega mesta nanašajo na Ponudnika. Ob uporabi informacij, e-orodij in drugih storitev, ki so na voljo na tem spletnem mestu, obiskovalec postanec uporabnik, ki sprejema vse pogoje poslovanja in vse podatke, ki jih navajamo v sklopu Pogoji in določila (v nadaljevanju pogoji) ter s podjetjem vstopa v pogodbeno razmerje.

  Pogoji poslovanja so veljavni od 19.10.2020.

  Splošni pogoji spletne trgovine ninaroydo.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), na podlagi priporočil Gospodarske zbornice Slovenije ter mednarodnih kodeksov za spletno in elektronsko poslovanje. Obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice kupca ter poslovni odnos med kupcem in prodajalcem oz. upravljalcem spletne trgovine. Obiskovalec z nakupom potrjuje in jamči, da je polnoletna in poslovno sposobna oseba.

  S spletno stranjo in z blagovno znamko Nina Roydo upravlja FORMA6 Peter Rojc s.p., ponudnik e-storitev poslovanja (v nadaljevanju Ponudnik).

  PODATKI PODJETJA:

  Polno ime: FORMA6 Peter Rojc s.p.
  Naslov: Ižanska cesta 177, 1000 Ljubljana
  Transakcijski račun: NLB, SI56 0284 3026 3525 609
  Matična številka: 7054998000
  Davčna številka: 30693691
  Zavezanec za DDV: NE
  E-pošta: nina@ninaroydo.com
  Telefon: +386 51 671 085
  Podjetje je vpisano v poslovni register Slovenije na dan 15.4.2016

  SPLOŠNO:

  Spletna trgovina ninaroydo.si je namenjena prodaji unikatnih, ročno izdelanih in poslikanih izdelkov, daril za malčke, mamice in nosečnice.

  DOSTOPNOST INFORMACIJ:

  Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
  • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
  • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
  • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
  • dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
  • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
  • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
  • način plačila in dostave,
  • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

  REGISTRACIJA IN E-NOVICE

  Registracija uporabnikov spletne trgovine ni potrebna. Stranka se lahko z oddajo svoje elektronske pošte preko spletnega obrazca prijavi na prejemanje občasnih e-novic.

  PONUDBA IZDELKOV

  Ponudba izdelkov se lahko v določenih primerih zaradi unikatnega izdelovanja izdelkov po naročilu, dnevno spreminja. Včasih lahko pride do napake in izdelka ni na zalogi, včasih rok izdelave lahko traja dlje, kot je predvideno. V obeh primerih vas bomo o tem obvestili.

  VELJAVNOST PONUDBE, CENE IN AKCIJE

  Vse cene oblikuje ponudnik in so označene v evrih (EUR). Cene so predstavljene kot redne cene ali v obviru posebne ponudbe, kot akcijske cene. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o oddanem naročilu). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.
  V primeru spremembe cene izdelka med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil preklic nakupa ali pa bo ponudil rešitev, ki bo omogočila obojestransko zadovoljstvo.
  V spletni trgovini www.ninaroydo.si so lahko občasno objavljena gesla oz. promocijske kode, ki prinašajo določene popuste:
  • Popusti so lahko izraženi v procentih, določenih zneskih ali kot brezplačni artikli.
  • Popusti veljajo le ob pravilni uporabi ter na način, ki je objavljen na naših spletnih straneh.
  • Popusti se nikoli ne seštevajo, ker so vedno vezani samo na eno naročilo.

  SLIKOVNI MATERIAL

  Fotografije, slike ali posnetki, objavljeni v okviru ponudb, so avtorsko delo Nine Roydo (www.ninaroydo.com) in so last podjetja FORMA6 Peter Rojc s.p. Posredovanje ali uporaba fotografij ali drugih informacij s spletne strani je prepovedana, razen, če je ponudnik podal pisno dovoljenje za uporabo. Slike so lahko zgolj simbolične in ne zagotavljajo natančnih lastnosti izdelka ali storitve (se nanaša predvsem na barvne nianse).

   

  v

  Ustvarjam za male prince in princeske.

  Naročite se na e-novičke


   Obnovi geslo